IN VARA 2014 FII AMBASADOR PENTRU O ZI! GUSTA UN VIN DE LA CASA PANCIU

July 2, 2014 at 9:00 am 1 comment

Intreaga vara 2014 CASA PANCIU va ofera promotii, oferte si cele mai bune vinuri ale romaniei in cadrul unei campanii ce va demara din 1 iulie 2014 sub numele interesant de: Vara aceasta se poarta Panciu !

Campania pentru CASA PANCIU si VINUL DIPLOMATILOR este destinata prezentarii, catre un public international cat mai larg, a celui mai bun vin al Romaniei-vinul de la Casa Panciu.

CASA PANCIU-MUSCAT OTTONELVinul spumant de la Muscat Ottonel: CEL MAI BUN VIN AL ANULUI 2014.

Casa Panciu  a primit cea mai prestigioasa recunoastere a calitatii vinului vrancean la competitia VINUL DIPLOMATILOR din decembrie 2013, unde ambasadori si degustatori straini au apreciat, in unanimitate, cu cele mai mari punctaje vinurile Casei Panciu.

Intre vinurile ce vor fi prezentate spre degustare publicului, consumatorilor, expertilor si mai ales diplomatilor straini din Romania, in prezentarea Vara aceasta se poarta Panciu !  lista va cuprinde vinurile ambasador ale Romaniei :

Vinul spumant realizat din Muscat Ottonel (apreciat cu 90 de puncte) si care a fost declarat CEL MAI BUN VIN SPUMANT al anului 2014 va delecta petrecerile ambasadorilor si evenimentele de prestigiu ale verii 2014.

COLECTIA SAGIOFeteasca Neagra de la CASA PANCIU: cel mai bun vin rosu romanesc.

Oaspetii ambasadelor se vor mai putea delecta in perioada 1 iulie-1 septembrie 2014 si cu CEL MAI BUN VIN ROSU ROMANESC: Feteasca Neagra(89 de puncte), vin care a cucerit publicul diplomatic la Goodwine aprilie 2014.

Alte vinuri ce vor prezenta tot ce are mai bun tara noastra, provenind de la Casa Panciu-cel mai important producator din Vrancea, includ Vinul Spumant Brut (87 de puncte) si noua aparitie : Vinul spumant rose (cotat cu 86 de puncte), proaspat lansat in 2014.

President Anton Caragea at International Wine Fair-2014Noroc ! Gusta un vin de la CASA PANCIU. Fii ambasador pentru o zi!

Vinul romanesc sufera la capitolul prezentare internationala, iar campania Vara aceasta se poarta Panciu ! se adreseaza exact acestui element necesar.

Aceasta campanie va prezenta, prin calitatea exceptionala a vinurilor selectate, prin aroma si aciditatea specifica vinurilor din zona Vrancei si prin recunoasterea internationala a produselor Casei Panciu, linia de varf a vinurilor romanesti.

Va puteti alatura si dvs. acestui program, solicitand in toate localurile HORECA produsele Casei Panciu, oferind drept cadou aceste produse Premium si consumand si dvs.ca un adevarat ambasador al Romaniei, cel mai bun vin romanesc al anului 2014: Vinul CASEI PANCIU.

Fii ambasador pentru o zi, prezinta vinul ambasador al Romaniei si mai ales nu uitati sa va bucurati de viata: gustati un vin de la Casa Panciu!

Advertisements

Entry filed under: Blackseanews Agency, Board of Directors of Institute of International Relations and Economic Cooperation of Romania, CEL MAI BUN VIN ROMANESC, Educatie, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, News, Romania, Top news, Turism. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

PARTIDUL POPORULUI RENASTE DIN PROPRIA CENUSA. UN NOU VICE-PRESEDINTE: IONEL AGRIGOROAEI SI UN NOU GRUP PARLAMENTAR CONDUCERE NOUA SI SPERANTE MARI LA PARTIDUL POPORULUI DAN DIACONESCU

1 Comment

  • 1. poker online  |  October 10, 2015 at 10:17 am

    poker online

    IN VARA 2014 FII AMBASADOR PENTRU O ZI! GUSTA UN VIN DE LA CASA PANCIU | European Council on International Relations

Trackback this post


Recent Posts

RSS Latest news

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS EUROPEAN ACADEMY

RSS EUROPEAN NEWS

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 28 other followers


%d bloggers like this: