TARGUL INTERNATIONAL DE VINURI DE LA BUCURESTI SE BUCURA DE PREZENTA CELOR MAI VALOROASE VINURI ROMANESTI

April 24, 2014 at 6:32 pm

Vinurile deosebite de la Casa Panciu  vor putea fi apreciate de toti consumatorii in cadrul Targului International de Vinuri de la Bucuresti, in perioada 25-27 aprilie 2014. Vinurile de la Casa Panciu au castigat competitia celor mai valoroase vinuri romanesti, fiind medaliate cu aur de diplomatii acreditati la Bucuresti, in cadrul competitiei organizate de Instititul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, in decembrie 2013.

Targul international de vinuri Goodwine, editia aprilie 2014, aduce o premiera deosebita pentru publicul iubitor al bauturilor fine din Romania: degustarea celei mai apreciate bauturi din tara noastra: vinul diplomatilor pentru 2014 de la Casa Panciu.

VINURI CASA PANCIUVinul de la CASA PANCIU poate fi gustat la GOODWINE intre 25-27 aprilie 2014

Vinurile deosebite de la Casa Panciu au castigat competitia celor mai valoroase vinuri romanesti, fiind medaliate cu aur de diplomatii acreditati la Bucuresti, in cadrul competitiei organizate de Instititul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, in decembrie 2013.

Au castigat medalia de aur si au devenit vinurile de reprezentare internationala a tarii noastre, vinurile colectiei SAGIO-cupajul de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra si vinul spumant obtinut din Muscat Ottonel de la Casa Panciu.

In cadrul targului international Goodwine din 25-27 aprilie 2014, vizitatorii pot acum degusta aceste adevarate perle ale bunului gust apreciate de diplomatii straini, pot deveni pentru o zi la randul lor ambasadori ai vinului romanesc si se pot bucura de calitatile magice ale vinului de la Casa Panciu, precum cele mai mari personalitati ale lumii internationale.

In data de 26 aprilie 2014, o delegatie de diplomati, condusa de Prof.Dr.Anton Caragea va degusta, in cadrul Goodwine, impreuna cu dl.Daniel Guzu-Presedintele de la Casa Panciu, cea mai noua creatie a talentatilor vinificatori de la Panciu: vinul spumant rose de la Casa Panciu, vin ce promite sa devina la randul sau un nou ambasador al vinurilor romanesti.

Va asteptam la Goodwine-aprilie 2014, la standul CASA PANCIU spre a degusta impreuna cel mai bun vin al Romaniei: vinul diplomatilor pentru anul 2014.

Advertisements

Entry filed under: Blackseanews Agency, Board of Directors of Institute of International Relations and Economic Cooperation of Romania, CEL MAI BUN VIN ROMANESC, Ecology, Economia Romaniei, Educatie, Information, Institute of International Relations and Economic Cooperation, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

SUPREME NATIONAL KOREAN LEADER-KIM JONG UN VOWS CONTINUITY OF PROGRESS IN 2014 NEW YEAR ADDRESS VICTORY FOR AFRICA ! ZIMBABWE HAS BEING NAMED AS WORLD BEST TOURIST DESTINATION FOR 2014


Recent Posts

RSS Latest news

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS EUROPEAN ACADEMY

RSS EUROPEAN NEWS

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 28 other followers


%d bloggers like this: