Clinica LARA LIFE-MED il aduce in Romania pe Prof. Dr. Norbert Pfutzenreuter – renumit ginecolog si specialist in chirurgie minim – invaziva

October 13, 2011 at 6:55 pm

Clinica LARA LIFE-MED intelege nevoia pacientilor sai de a beneficia de cele mai bune servicii medicale si a facut toate eforturile de a convinge si de a aduce in Romania pe unul dintre cei mai experimentati ginecologi, specialist in chirurgie minim – invaziva din Germania, Prof. Dr. Norbert Pfutzenreuter, cu peste 35.000 de interventii endoscopice efectuate pe cont propriu. 

Clinica LARA LIFE-MED prin parteneriatul realizat cu renumitul ginecolog, specialist in chirurgie minim – invaziva si anume Prof. Dr. Norbert Pfutzenreuter aduce in Romania competenta si experienta serviciilor medicale germane de ultima generatie. Consultatia Prof. Dr. Norbert Pfutzenreuter are loc in cadrul clinicii LARA LIFE-MED.

Prof. Dr. Norbert Pfutzenreuter este fondatorul si directorul clinicii MEDNORD din Munchen, Germania. S-a nascut in anul 1954, a studiat si a profesat la Universitatea Clinica Heidelberg. In 1992 Dr. Norbert Pfuetzenreuter si Dr. Wolfgang Stolz au fondat Venus-Tagesklinik in cadrul centrului medical Mednord, cea mai mare institutie de medicina privata din Munchen.

Prof. Dr. Norbert Pfutzenreuter s-a specializat in operatiile endoscopice cu laser, fiind unul din cei mai experimentati din Germania. In calitate de initiator al chirurgiei minim-invazive, Prof. Dr. Norbert Pfutzenreuter a ajutat la adaptarea procedeelor de operare endoscopica, ce protejeaza tesutul si nu lasa nici un fel de rani pe corp.

Este membru in “Asociatia Profesionala a Ginecologilor din Germania” si in “Asociatia Germana a Medicinii cu Laser”. Totodata este autorul cartii “Nasterea fara frica” si este un profesor cunoscut pentru cursurile sale unde si alti doctori invata si fac practica in domeniul chirurgiei endoscopice.

Suntem mandri de a aduce in Romania pe renumitul ginecolog, specialist in chirurgie minim – invaziva si va asiguram de angajamentul nostru de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

TRINIDAD AND TOBAGO – FAVORITE EUROPEAN DESTINATION FOR 2012 Prime Minister Kamla Pershad Bissessar – TRINIDAD TOBAGO DESERVES TO BE WORLD BEST TOURIST DESTINATION FOR 2012


Recent Posts

RSS Latest news

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS EUROPEAN ACADEMY

RSS EUROPEAN NEWS

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 28 other followers


%d bloggers like this: